maanantai 27. tammikuuta 2014

Heipähei

Pieni tovi on ehtinyt vierähtää edellisestä päivityksestä. Alkuvuosi on ollut yllättävän kiireinen  tatuointi- ja kuvitustöiden parissa. Blogia enemmän olen pitänyt huolta Pinterestistä, jonne on löytynyt ties vaikka ja mitä inspiroivia kuvia. 

Tässä hieman kuvia siitä mitä on tullut puuhailtua projektirintamalla;


Yläkuvaa, eli Baizley+Muchan kesää on tehty nyt 2kertaa. Palaset alkavat olla jo kohdillaan, yläkehää lukuun ottamatta. Kovasti odotan jo seuraavaa tekokertaa!

Alempaa, eli Muchan kevättä tehtiin ensimmäisellä istunnolla tuon verran. Vielä pitää piirtää muutama viiva. :D ...Taidetaan ottaa seuraavalla kerralla Emlat ja järeät särkkärit kehiin. ...Kivun kokeminen on kaikilla niin erilaista ja isot propsit saa tämän kuvan tyttö siitä, että skarppasi urheasti. :)"Älä tyydy pieniin aiheisiin. Kirjallista näpertelyä meillä on ihan kylliksi. 
Tartu sinä moukariin ja tao omaa aikaasi kuin hehkuvaa rautaa. Älä pelkää suuria aiheita, sillä ihminen kasvaa työnsä mukana. Ole rohkea. Sinulla täytyy olla uskallusta myös epäonnistua. Ennen kaikkea, älä masennu, älä katkeroidu, älä koskaan vihaa ihmistä." 

"Do not settle for small topics. We already have quite enough written tinkering. Grab you a sledge hammer and beat your own time as the color of iron. Do not fear the big topics, as the person grows with their work. Be bold. You have to have the courage to fail. Above all, do not despair, do not grieve, and do not ever hate people."

- Mika WaltariEi kommentteja:

Lähetä kommentti