tiistai 27. lokakuuta 2015

Tampereella

Tampereellakin on tullut pyörähdettyä. Parisen päivää olin taas Luxroomissa(kiitos taas mukavalle luxin väelle!) nakuttamassa ja tässä suosikkiprojektini tältä reissulta.

Työn pohjana oli tehdä cover up kahdeksan vuotta vanhan lohikäärmeen päälle. Asiakas toivoi kaunista ja naisellista kuvaa, johon tulisi kukkia ja "elämän aarteita", sekä pitsimäistä kuviota. Paikkana oli alaselkä, jossa iho voi olla joskus hyvinkin haasteellinen työstää, koska iho venyy naisilla paljon ko. kohdassa ja saattaa lisäksi olla pinnasta ohut. 

Asiakkaan kanssa olimme suunnitelleet kuvaa sähköpostitse ja mallikuvien pohjalta esittelin hänelle istunnon alkuun kaksi vaihtoehtoa eri elementeistä asetteluineen. Siirtokuvaa on coveri upista hankalaa tehdä jos kyseessä on näinkin liikkuva kohta. Tussailin siis valitun mallin mukaan hahmon sommitelmasta suoraan vanhan kuvan päälle ja ympärille. 


Tässä on välivaihe, jossa lainit ovat valmiit. Lohikäärme piti tietysti peittää tummimmalla pigmentillä.


Valmiista kuvasta tuli tällainen. Lohikäärme on peitetty mustalla, minkä lisäksi käytin  vesipesutekniikalla liu-utettua tummemman harmaata lehdissä ja vaaleaa helmissä ja kukkien terälehdissä. Yksityiskohtina lisäsin lopuksi valkoista helmien valokohtiin ja kukkien keskustoihin. Harmaan sävyt erottuvat paremmin kuvan parannuttua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti